PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV

18.5.2018

PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV

 

Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij:

OPREMA ZA DOM: stavbno pohištvo (okna, vrata, fasadni sistemi, police, senčila in drugo) vrtno pohištvo; pohištvo in sedežne garniture (standardno in izdelava po meri); stenske dekoracije, ležišča, vzglavniki; kuhinjska oprema; izdelki iz naravnega kamna (stopnice, tlaki, stenske obloge, pulti), masažna tehnika in artikli (masažni stoli, fotelji, blazine, rolerji); masažni bazeni; zaščitna in vzdrževalna sredstva (sredstva za vzdrževanje usnjenih in tekstilnih izdelkov)keramični brusilci, zaščite in premazi za les, barve za dom, in druga oprema za dom OGREVALNA TEHNIKA: kotli, bojlerji, toplotne črpalke, kamini; peči; solarni sistemi; klima naprave; ČISTILNE NAPRAVE: biološke čistilne naprave, sistemi za izkoriščanje deževnice; GOSPODINJSKI APARATI: kuhinjski roboti, sesalniki, vražji čisitilec in ostala oprema; AVTO SALON s priznanimi znamkami novih avtomobilov; Predstavitev ZDRAVILIŠČ in TERM (počitnice, wellnes programi); ZDRAVILSTVO (zelišča; zeliščna kozmetika; zdrava prehrana; meritve krvnega tlaka, sladkorja, holesterola, svetovanje); FINANČNE STORITVE: finančna vlaganja, zavarovanja; izobraževanje; projektiranje, ŠIROKA POTROŠNJA: gospodinjska in usnjena galanterija; nakit; oblačila, obutev, nogavice in drug zanimiv program!

 

Sejemski letak UGODNOSTI s popusti

 

SEZNAM RAZSTAVLJALCEV

 

ZANIMIVOSTI

 

ŠIVANJE PO NAROČILU IN POPRAVILO OBLAČIL

 

Na sejmu boste lahko naročili ŠIVANJE OBLAČIL ali izvedli POPRAVILA (menjava zadrg, krajšanje hlač ipd).

 

Šiviljstvo Zaneja, Anika Šalej s.p. vam bo nudilo tudi otroške predpasnike (za fante in deklice od 1. leta starosti dalje, unikatni, s primernimi otroškimi motivi); moški (enobarvni-modri, črni,..., unikatni, lahko tudi z vezenino,...) in ženski (enostavni, unikatni z volančki,....). Zraven bodo lahko v stilu s predpasniki, dodane še kuh. krpe, prijemalke in rokavice. Poleg tega še: copate (hišne, šolske, unikatne), okrasne blazine; nekaj posameznih kosov unikatnih oblačil za otroke in odrasle.

 


 

UNIKATNO VEZENJE

 

VEZENINA, Maša Sever s.p. se bo na sejmu predstavila z unikatnim vezenjem pred Vašimi očmi na starinskih strojih. Razveselila vas bo z imeni in napisi po vaših željah, izdelanih v minuti. Vsi napisi so izdelani ročno, brez programov in šablon, primerni predvsem za izdelke za dom, družino in otroke ali preprosto za najlepše darilo.

 


 

OŽIVLJANJE VODE S POMOČJO KRISTALOV

 

ZBR SKUPINA d.o.o. bo na sejmišču predstavila starodavno metodo oživljanja vode s pomočjo kristalov in metodo VitaJuwel. Za vse, ki vedo, da je za zdravje izredno pomembno kakšno vodo pijemo. Energija kristalov v vrhunsko oblikovanem kremenovem steklu je odlična kombinacija lepote, narave in zdravja v vodi – najpomembnejši za obstoj in kvaliteto življenja. Naredite si najboljšo vodo na svetu! Pričakujejo vas s 15% odstotnim sejemskim popustom, ki bo za obiskovalce sejma veljal vse do 5. junija.

 


  

RADIOAMATERSTVO

 

Morse Runner CW tekmovanje z lepimi nagradami. Podelitev nagrad zadnji dan sejma nedelja, 27. 5., po 12. uri 

 

Sodelovanje v WPX svetovnem CW tekmovanju 

 

Preizkušanje predstavljene radijske opreme - vzpostavljanje radioamaterskih zvez s slovenskimi in tujimi operateji

 

S5TEHNIKA.net d.o.o.

dragan.selan@s5tehnika.net

040/423-302

 

 


 
NOVICE
Novice
Preložitev Primorskega sejma 2020 v leto 2021!
18.9.2020
Glede na razmere v zvezi z epidemijo Covid-19 smo primorani letošnji Primorski sejem, ki bi se moral odviti v terminu 18. - 20.10. 2020, preložiti v leto 2021 in sicer v termin 22. - 24.10. 2021.
ODSTOP OD ORGANIZACIJE letošnjega 26. PRIMORSKEGA SEJMA Koper, 25. - 27.10. 2019
20.9.2019
Obveščamo vas, da letošnjega 26. Primorskega sejma, ki bi se moral odvijati v terminu 25. - 27.10. 2019 žal ni možno izvesti zaradi objektivnih razlogov.

Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe