Z včerajšnjo svečano otvoritvijo ob 14. uri se je pričel 18.Primorski sejem.

3.6.2011
Tiskovno pročilo, 3. Junij 2011

Z včerajšnjo svečano otvoritvijo ob 14. uri se je pričel 18.Primorski sejem. Obiskovalcem sejma sta spregovorila direktor Primorskega sejma Matjaž Turk in vodja kabineta župana MOK dr. Tomaž Gantar. Oba sta v svojih govorih med drugim izpostavila pomen sejemskega dogodka, ki v teh težkih gospodarskih časih obrtnikom in podjetnikom pomaga pri premagovanju raznovrstnih težav.

Otvoritev je popestril mlad talentiran pevec Gregor Ravnik, ki se petja uči že 3 leto pri prof. pedagoginji, ki poučuje na Glasbeni šoli v Kopru, na Srednji umetniški šoli v Kopru in na Akademiji za Glasbo v Ljubljani. Njeni učenci dosegajo vidne dosežke v petju na državnih tekmovanjih in na tekmovanjih v tujini.
Komaj 18 letni Gregor je osvojil 1. mesto na pevskem državnem tekmovanju in prejel posebno nagrado za najbolj perspektivnega mladega pevca.
Letos je očaral mednarodno tekmovalno komisijo, ki mu je podelila prvo mesto (absolutnih 100 točk) in posebno likovno nagrado za najbolj obetavnega mladega pevca. V duetu sta zapela skupaj z Enejo Vukovič Žorž, ki rada poje in se je z veseljem odzvala povabilu sošolca Gregorja. Velik aplavz sta skupaj prvič doživela v prejšnjem letu na zaključni prireditvi Gimnazije Koper v Gledališču.

Že prvi dan je sejem zabeležil obisk nad pričakovanji: Obiskovalci so odšli zadovoljnjih obrazov, saj se jim je zdela ponudba 200 domačih in tujih razstavljalcev zelo zanimiva in raznolika.

Z današnjim dnem odpira vrata tudi spremljajoča dobrodelna družinska prireditev SONČKOV FESTIVAL, ki bo vse nedelje z obilico prireditev, obiskov znanih maskot, darilc, kreativnih delavnic in mnogo drugih presenečenj zabaval najmlajše obiskovalce sejma.


 
NOVICE
Novice
EKSKLUZIVNA Prenočišča v času Primorskega sejma v HOTELU & Casino CARNEVALE
9.4.2018
Ugodne cene, udobne in razkošne sobe, kulinarična doživetja in sanjska sprostitev v WELNESS & SPA.
Prijavno gradivo za Primorski sejem 2018 je dostopno
28.1.2018
Obveščamo vas, da je prijavno gradivo za letošnji 25. Primorski sejem že dostopno, zato vas vabimo k prijavi.
Zadnji dan 24. Primorskega sejma
28.5.2017

24. Primorski sejem se zaključuje zanimivo ponudbo razstavljavcev in bogatim programom.

Program sobotnih brezplačnih delavnic in predavanj
27.5.2017
Tretji dan sejma vas pričakujejo energetska svetovanja za občane, delavnice za obrtnike in podjetnike, predavanje o energetski samopomoči, delavnica o energijskih pijačah, Konfucijeve delavnice, delavnice za otroke in družine ter nasveti ličenja.
Pester program se nadaljuje tudi drugi dan sejma!
26.5.2017

Pester program z brezplačnimi predavanji in delavnicami vas pričakuje tudi drugi dan sejma.

sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe