Z včerajšnjo svečano otvoritvijo ob 14. uri se je pričel 18.Primorski sejem.

3.6.2011
Tiskovno pročilo, 3. Junij 2011

Z včerajšnjo svečano otvoritvijo ob 14. uri se je pričel 18.Primorski sejem. Obiskovalcem sejma sta spregovorila direktor Primorskega sejma Matjaž Turk in vodja kabineta župana MOK dr. Tomaž Gantar. Oba sta v svojih govorih med drugim izpostavila pomen sejemskega dogodka, ki v teh težkih gospodarskih časih obrtnikom in podjetnikom pomaga pri premagovanju raznovrstnih težav.

Otvoritev je popestril mlad talentiran pevec Gregor Ravnik, ki se petja uči že 3 leto pri prof. pedagoginji, ki poučuje na Glasbeni šoli v Kopru, na Srednji umetniški šoli v Kopru in na Akademiji za Glasbo v Ljubljani. Njeni učenci dosegajo vidne dosežke v petju na državnih tekmovanjih in na tekmovanjih v tujini.
Komaj 18 letni Gregor je osvojil 1. mesto na pevskem državnem tekmovanju in prejel posebno nagrado za najbolj perspektivnega mladega pevca.
Letos je očaral mednarodno tekmovalno komisijo, ki mu je podelila prvo mesto (absolutnih 100 točk) in posebno likovno nagrado za najbolj obetavnega mladega pevca. V duetu sta zapela skupaj z Enejo Vukovič Žorž, ki rada poje in se je z veseljem odzvala povabilu sošolca Gregorja. Velik aplavz sta skupaj prvič doživela v prejšnjem letu na zaključni prireditvi Gimnazije Koper v Gledališču.

Že prvi dan je sejem zabeležil obisk nad pričakovanji: Obiskovalci so odšli zadovoljnjih obrazov, saj se jim je zdela ponudba 200 domačih in tujih razstavljalcev zelo zanimiva in raznolika.

Z današnjim dnem odpira vrata tudi spremljajoča dobrodelna družinska prireditev SONČKOV FESTIVAL, ki bo vse nedelje z obilico prireditev, obiskov znanih maskot, darilc, kreativnih delavnic in mnogo drugih presenečenj zabaval najmlajše obiskovalce sejma.


 
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe