Primorski sejem 2009 - izjemen obisk

8.6.2009

SEJEM JE OBISKALO IZJEMNO ŠTEVILO OBISKOVALCEV - OCENJUJEMO DA OKROG 25.000.


Upoštevajoč recesijo in posledično s tem težke gospodarske in druge razmere si resnično nismo nadejali tako velikega obiska obiskovalcev, ki so bili s ponudbo razstavljalcev zelo zadovoljni in sejem zapuščali veselih obrazov.

Obenem se je izkazalo, da obiskovalci niso prišli sejem zgolj obiskati, temveč tudi sklepati posle in nakupovati, kar je najbolj razveselilo razstavljalce, ki se bodo tako na sejem še vračali.

Posebej prijeten vtis je zapustila novost - SONČKOV FESTIVAL, dobrodelna otroška prireditev, saj so otroci v zameno za darilne vrečke sponzorjev prinesli izjemno veliko število rabljenih igrač za svoje sovrstnike v stiski.

Tudi druga novost - AVENIJA VINA se je izkazala, poleg že utečene MEDITERANSKE KULINARIKE in ROKODELSTVA, za prijeten dogodek.

ZAKLJUČEK - sejem je več kot izpolnil pričakovanja tako obiskovalcev kot razstavljalcev in nas organizatorjev in že se veselimo prihodnjega Primorskega sejma!

 


 
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe