SONČKOV FESTIVAL & OTROŠKI SEJEMček bosta zabavala najmlajše

16.5.2016

Primorski sejem bo tudi letos spremljala že 9. dobrodelna družinska prireditev Sončkov festival, letos v razširjeni obliki.

Naše najmlajše bodo zabavali in veliko novega naučili:

 

26.5. – 29.5.2016: EMILIJA PAVLIČ

Celodnevne KUHARSKE delavnice »Kako kuhamo, pečemo in shranjujemo na zdrav ekološki način«.

 

26.5. – 28.5.2016: MISS DOLCE

SLADKE delavnice za otroke in odrasle: cake pops, mafini, sladkorna masa in še veliko več.

 

26.5. – 29.5.2016: KONFUCIJEVA UČILNICA KOPER UNIVERZE NA PRIMORSKEM 

Spoznavanje bogate KITAJSKE KULTURE in jezika z zanimivimi delavnicami, igrami in drugimi aktivnostmi.

 

27.5. – 29.5.2016: POLICIJSKA UPRAVA KOPER

Varna udeležba v cestnem prometu, simulator varne vožnje za skuterje in motorna kolesa, svetovanje na temo medvrstniškega nasilja, prikaz poslušnosti in obrambe službenega psa.

 

26.5. – 29.5.2016: DRUŠTVO ANIMOV 

Učenje in igranje Japonskih družabnih iger Weiß Schwarz Slovenija, Mifuchi in Japonski Mahjong, Dragon Ball Šahovnica in prosto igranje najnovejših video iger za najnovejših konzolah.

26.5. - 28.5.2016: KULINARIČNI MOJSTER - LA GANACHE

Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe zelo okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji.

 

VSAK DAN:

Poleg delavnic boste otroci in odrasli lahko uživali v pestrem razstavnem programu, kjer bodo predstavljene različne knjige za otroke in mladino, prehranska dopolnila za vso družino, spoznavali boste področje aromaterapije, kozmetike in druge izdelke za otroke in družino.

 

Poleg zabave bo Sončkov festival zaznamovala dobrodelnost v akciji Sonček pomaga:

 

VZAJEMNA, ZDRAVSTVENA ZAVAROVALNICA in Sončkov festival d.o.o. bosta vsem nastopajočim otrokom na Sončkovem festivalu podarila brezplačno nezgodno zavarovanje za šolsko leto 2016/2017.

 

KARITAS je ljubeča skrb Cerkve za ljudi v stiski. Glas revnih v družbi, v službi človekovega dostojanstva. V času trajanja Sončkovega festivala in Primorskega sejma bo ISTRSKA OBMOČNA KARITAS zbirala šolske potrebščine za družine, ki potrebujejo pomoč pri nakupu šolskih potrebščin. Hvala vsem, ki boste pomagali.

 

DNEVNI CENTER ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE KOPER – DC PetKA bo predstavil svoj brezplačni preventivni socialno-varstveni program Centra za socialno delo Koper, ki je dostopen vsem otrokom in mladostnikom iz MO Koper med 6. in 18. letom starosti. Predstavili bodo svoje delo in zbirali prispevke.

 

Več informacij s programom...

 

Vabljeni na zabavo za vso družino!


 
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe