KULINARIKA in OSTALA ponudba široke potrošnje - Vabilo razstavljavcem

11.4.2016

Primorski sejem - največji sejem nakupov, popustov in zabave na Primorskem, ki letos poteka že 23. leto zapored, Vas vabi k predstavitvi na sejmu, kjer se bodo predstavile prodajne stojnice s področja kulinarike – hrane, vina, slaščic in drugih dobrot ter stojnice iz programa široke potrošnje. Poleg razstavnega dela, bo sejem spremljal tudi bogat obsejemski program z različnimi delavnicami, predavanji, odrskimi nastopi in drugimi aktivnostmi za vse populacije. Letos vam s ponosom predstavljamo tudi novost - v dodatni montažni dvorani se bosta odvijala dva razširjena sklopa sejma, zato pričakujemo še večji poslovni doprinos, kjer si boste zagotovili učinkovito promocijo, večjo prepoznavnost in imeli možnost direktnega oglaševanja vaših proizvodov oziroma storitev.
 
VSTOP na sejem je PROST in ga vsako leto obišče preko 20.000 obiskovalcev. Razstavni prostor pa nam pomaga oblikovati preko 200 razstavljavcev.
 
Področja razstavljavcev KULINARIKA & ŠIROKA POTROŠNJA
Navedeni program, ki ga letos pripravljamo, je s celovito ponudbo skupaj s spremljevalnim programom namenjen široki ciljni publiki. S tem namenom vabimo vsa podjetja, predstavnike neprofitnih in javnih ustanov ter drugih organizacij, da nam pomagate pri ustvarjanju razstavnega in drugega spremljajočega programa. Vabimo vse poslovne subjekte in institucije iz vrst kulinarike, hrane, pijače, slaščic in drugih dobrot, rokodelstva, preživljanja prostega časa, zdravega načina življenja, široke potrošnje in ostalih dejavnosti.
 
OBLIKE SODELOVANJA
Na sejmu lahko sodelujete z razstavnim prostorom, v sklopu katerega vam je omogočena tudi direktna prodaja, z oglaševanjem v sejemskem katalogu in sejemskem popustniku/letaku ugodnosti in druge marketinške aktivnosti. Z veseljem vam omogočimo tudi razstavni prostor po dogovoru oz. vaših specifičnih željah. Vabimo pa vas tudi k soustvarjanju obsejemskega programa.
 
Sejem bo zaradi svojega programa, obsejemskih dogodkov in različnih tekmovanj letos pritegnil veliko obiskovalcev, kar je odlična priložnost za predstavitev vašega podjetja, zato vas vabimo k razstavljanju ali sodelovanju v programskih aktivnostih.

PRIJAVA IN ROK ZA PRIJAVO
Prijavno gradivo za sejem je dostopno:
Najem stojnice
Najem razstavnega prostora
Prijave sprejemamo do zasedenosti razpoložljivih kapacitet.
 
KONTAKT
Za dodatne informacije se lahko obrnete na službo za razstavljavce preko telefona: 05 626 11 65 ali nam pišete na elektronski naslov komerciala@primorski-sejem.si.
 
Veselimo se sodelovanja z vami!


 
NOVICE
Novice
EKSKLUZIVNA Prenočišča v času Primorskega sejma v HOTELU & Casino CARNEVALE
9.4.2018
Ugodne cene, udobne in razkošne sobe, kulinarična doživetja in sanjska sprostitev v WELNESS & SPA.
Prijavno gradivo za Primorski sejem 2018 je dostopno
28.1.2018
Obveščamo vas, da je prijavno gradivo za letošnji 25. Primorski sejem že dostopno, zato vas vabimo k prijavi.
Zadnji dan 24. Primorskega sejma
28.5.2017

24. Primorski sejem se zaključuje zanimivo ponudbo razstavljavcev in bogatim programom.

Program sobotnih brezplačnih delavnic in predavanj
27.5.2017
Tretji dan sejma vas pričakujejo energetska svetovanja za občane, delavnice za obrtnike in podjetnike, predavanje o energetski samopomoči, delavnica o energijskih pijačah, Konfucijeve delavnice, delavnice za otroke in družine ter nasveti ličenja.
Pester program se nadaljuje tudi drugi dan sejma!
26.5.2017

Pester program z brezplačnimi predavanji in delavnicami vas pričakuje tudi drugi dan sejma.

sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe