Prireditev "ZA MLADE PO SRCU" - Vabilo razstavljavcem

11.4.2016

Primorski sejem - največji sejem nakupov, popustov in zabave na Primorskem, ki letos poteka že 23. leto zapored, Vas vabi k sodelovanju v razširjenemu sklopu prireditve "ZA MLADE PO SRCU", ki bo starejši populaciji ponujala številne koristne informacije in trende. Obiskovalci bodo lahko spoznavali uporabne izdelke in storitve, omogočala bo mreženje in druženje s prijatelji, ponujala ideje za preživljanje prostega časa in prispevala h kakovostnejšemu načinu življenja vseh generacij. Spremljal jo bo tudi bogat program različnih izobraževanj, delavnic in zanimivi odrski nastopi. Sejem se trudimo vsako leto nadgrajevati s ponudbo, ki je zanimiva za obiskovalce, z različnimi aktivnostmi pa spodbujamo tudi poslovno sodelovanje med podjetji.
 
VSTOP na sejem je PROST in ga vsako leto obišče preko 20.000 obiskovalcev. Razstavni prostor pa nam pomaga oblikovati preko 200 razstavljavcev.
 
PODROČJA RAZSTAVLJAVCEV PRIREDITVE ZA MLADE PO SRCU
Prireditev ZA MLADE PO SRCU, ki ga letos pripravljamo v bolj razširjeni obliki, je s celovito ponudbo, skupaj s spremljevalnim programom, namenjen predvsem starejšim oz. mladim po srcu. S tem namenom vabimo vsa podjetja, društva, zavode ter druge institucije s področja, da nam pomagate pri ustvarjanju razstavnega programa. Vabimo vse iz panoge izdelkov in storitev za starejše, notranje opreme, preživljanja prostega časa, zdravega načina življenja, izobraževanja, svetovanja, kulture, rekreacije, zdravstva in ostalih dejavnosti.
 
OBLIKE SODELOVANJA
Na sejmu lahko sodelujete z razstavnim prostorom, v sklopu katerega vam je omogočena tudi direktna prodaja, z oglaševanjem v sejemskem katalogu in sejemskem popustniku/letaku ugodnosti in druge marketinške aktivnosti. Z veseljem vam omogočimo tudi razstavni prostor po dogovoru oz. vaših specifičnih željah. Vabimo pa vas tudi k soustvarjanju obsejemskega programa.
 
Sejem bo zaradi svojega razstavnega programa in obsejemskih dogodkov tudi letos pritegnil veliko starejših občanov, kar je odlična priložnost za predstavitev vašega podjetja, zato vas vabimo k razstavljanju ali sodelovanju v programskih aktivnostih.
 
PRIJAVA IN ROK ZA PRIJAVO
Prijavno gradivo za sejem je dostopno:
Najem stojnice
Najem razstavnega prostora
Prijave sprejemamo do zasedenosti razpoložljivih kapacitet.
 
KONTAKT
Za dodatne informacije se lahko obrnete na službo za razstavljavce preko telefona: 05 626 11 65 ali nam pišete na elektronski naslov
komerciala@primorski-sejem.si.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!


 
NOVICE
Novice
EKSKLUZIVNA Prenočišča v času Primorskega sejma v HOTELU & Casino CARNEVALE
9.4.2018
Ugodne cene, udobne in razkošne sobe, kulinarična doživetja in sanjska sprostitev v WELNESS & SPA.
Prijavno gradivo za Primorski sejem 2018 je dostopno
28.1.2018
Obveščamo vas, da je prijavno gradivo za letošnji 25. Primorski sejem že dostopno, zato vas vabimo k prijavi.
Zadnji dan 24. Primorskega sejma
28.5.2017

24. Primorski sejem se zaključuje zanimivo ponudbo razstavljavcev in bogatim programom.

Program sobotnih brezplačnih delavnic in predavanj
27.5.2017
Tretji dan sejma vas pričakujejo energetska svetovanja za občane, delavnice za obrtnike in podjetnike, predavanje o energetski samopomoči, delavnica o energijskih pijačah, Konfucijeve delavnice, delavnice za otroke in družine ter nasveti ličenja.
Pester program se nadaljuje tudi drugi dan sejma!
26.5.2017

Pester program z brezplačnimi predavanji in delavnicami vas pričakuje tudi drugi dan sejma.

sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe