DODATNE Površine in Vsebine na Primorskem sejmu

6.4.2016

Z zadovoljstvom vas obveščamo, da se bo letošnji sejem odvijal na večjih - dodatnih površinah, saj bomo lahko koristili na novo urejeno parkirišče ob dvorani. Tu bodo lahko razstavljali zunanji razstavljavci in postavili bomo še montažno dvorano, kjer se bo odvijalo sledeče:

OTROŠKI SEJEMček & SONČKOV FESTIVAL
Ponudba razstavljavcev za otroke in mladino; Dobrodelne akcije; Svetovanja; Prodaja rabljene otroške opreme; Obisk znanih športnih in drugih obrazov; Tematske delavnice; Igralni kotiček; Knjižni kotiček; Nastopi plesnih in glasbenih skupin in še marsikaj zanimivega.

Prireditev "ZA MLADE PO SRCU"
Ponudba razstavljavcev, društev, zavodov in drugih institucij s področja Tretjega življenjskega obdobja; Svetovanja in Izobraževanja; Nastopi na prireditvenem odru in drugi zanimivi program.

Ponudniki HRANE, SLAŠČIC, VINA in DRUGIH DOBROT & ŠIROKA POTROŠNJA
Ker se je sedaj z dodatno montažno dvorano rešila prostorska stiska, lahko odslej na prodajnih stojnicah nastopajo ponudniki s področja hrane, slaščic, vina in drugih dobrot ter programa široke potrošnje.

PRIREDITVENI ODER & Gostinska ponudba
V sklopu dodatnih površin bo lociran Gostinec in Prireditveni oder, kjer se bo odvijal celoten program tako s področja Otroškega sejem-čka kot Tretjega življenjskega obdobja kot drugi zabavno-animacijski program.

Vabljeni k sodelovanju vsi ponudniki z zgoraj navedenih področij. Ne pozabite - sejem je BREZ VSTOPNINE !! in vsako leto ga obišče okrog 20.000 obiskovalcev!

Prijavno gradivo za razstavljanje v montažni dvorani:
Najem stojnice
Najem razstavnega prostora

Za dodatne informacije se lahko obrnete na službo za razstavljavce preko telefona: 05 626 11 65 ali nam pišete na elektronski naslov komerciala@primorski-sejem.si.


Možno je seveda razstavljanje tudi V DVORANI Arena Bonifika in zunanjih površinah amfiteatra, kjer se razstavne površine pridno polnijo. Zainteresirani pohitite s prijavami, da vam lahko zagotovimo še razpoložljive lokacije.

Veselimo se sodelovanja z vami!


 
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe