DODATNE Površine in Vsebine na Primorskem sejmu

6.4.2016

Z zadovoljstvom vas obveščamo, da se bo letošnji sejem odvijal na večjih - dodatnih površinah, saj bomo lahko koristili na novo urejeno parkirišče ob dvorani. Tu bodo lahko razstavljali zunanji razstavljavci in postavili bomo še montažno dvorano, kjer se bo odvijalo sledeče:

OTROŠKI SEJEMček & SONČKOV FESTIVAL
Ponudba razstavljavcev za otroke in mladino; Dobrodelne akcije; Svetovanja; Prodaja rabljene otroške opreme; Obisk znanih športnih in drugih obrazov; Tematske delavnice; Igralni kotiček; Knjižni kotiček; Nastopi plesnih in glasbenih skupin in še marsikaj zanimivega.

Prireditev "ZA MLADE PO SRCU"
Ponudba razstavljavcev, društev, zavodov in drugih institucij s področja Tretjega življenjskega obdobja; Svetovanja in Izobraževanja; Nastopi na prireditvenem odru in drugi zanimivi program.

Ponudniki HRANE, SLAŠČIC, VINA in DRUGIH DOBROT & ŠIROKA POTROŠNJA
Ker se je sedaj z dodatno montažno dvorano rešila prostorska stiska, lahko odslej na prodajnih stojnicah nastopajo ponudniki s področja hrane, slaščic, vina in drugih dobrot ter programa široke potrošnje.

PRIREDITVENI ODER & Gostinska ponudba
V sklopu dodatnih površin bo lociran Gostinec in Prireditveni oder, kjer se bo odvijal celoten program tako s področja Otroškega sejem-čka kot Tretjega življenjskega obdobja kot drugi zabavno-animacijski program.

Vabljeni k sodelovanju vsi ponudniki z zgoraj navedenih področij. Ne pozabite - sejem je BREZ VSTOPNINE !! in vsako leto ga obišče okrog 20.000 obiskovalcev!

Prijavno gradivo za razstavljanje v montažni dvorani:
Najem stojnice
Najem razstavnega prostora

Za dodatne informacije se lahko obrnete na službo za razstavljavce preko telefona: 05 626 11 65 ali nam pišete na elektronski naslov komerciala@primorski-sejem.si.


Možno je seveda razstavljanje tudi V DVORANI Arena Bonifika in zunanjih površinah amfiteatra, kjer se razstavne površine pridno polnijo. Zainteresirani pohitite s prijavami, da vam lahko zagotovimo še razpoložljive lokacije.

Veselimo se sodelovanja z vami!


 
NOVICE
Novice
EKSKLUZIVNA Prenočišča v času Primorskega sejma v HOTELU & Casino CARNEVALE
9.4.2018
Ugodne cene, udobne in razkošne sobe, kulinarična doživetja in sanjska sprostitev v WELNESS & SPA.
Prijavno gradivo za Primorski sejem 2018 je dostopno
28.1.2018
Obveščamo vas, da je prijavno gradivo za letošnji 25. Primorski sejem že dostopno, zato vas vabimo k prijavi.
Zadnji dan 24. Primorskega sejma
28.5.2017

24. Primorski sejem se zaključuje zanimivo ponudbo razstavljavcev in bogatim programom.

Program sobotnih brezplačnih delavnic in predavanj
27.5.2017
Tretji dan sejma vas pričakujejo energetska svetovanja za občane, delavnice za obrtnike in podjetnike, predavanje o energetski samopomoči, delavnica o energijskih pijačah, Konfucijeve delavnice, delavnice za otroke in družine ter nasveti ličenja.
Pester program se nadaljuje tudi drugi dan sejma!
26.5.2017

Pester program z brezplačnimi predavanji in delavnicami vas pričakuje tudi drugi dan sejma.

sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe