Sejem se je zaključil NAD PRIČAKOVANJI !!

6.6.2011

Obiskalo ga je VEČJE število OBISKOVALCEV v primerjavi z lanskim letom - preko 20.000, kar predstavlja prvovrstno presenečenje ! Ne mi ne razstavljalci se nismo nadejali tako velikega obiska, saj so pričakovanja bila skromnejša upoštevajoč recesijo, ki "pustoši" na tržišču.

 

Obiskovalcem je bila ponudba razstavljalcev zanimiva kar dokazuje dejstvo, da so se na sejmu sklepali posli in kupčije - razlog več za obojestransko zadovoljstvo !

 

Prav tako se je uspešno zaključila spremljajoča dobrodelna družinska prireditev SONČKOV FESTIVAL, ki je s svojo igrivostjo sejmu dodala v teh težkih časih kakšen tako pogrešan igriv in iskren nasmešek poleg otrok tudi odraslih !

 

Naša misel kot organizator sejma: Zahvaljujejmo se Sončkovemu festivalu in vsem akterjem, ki sodelujejo pri priravi sejma ter s tem, ko se je izpolnilo zadovoljstvo razstavljalcev in obiskovalcev se bomo z vso nemo že lotili priprav za prihodnji sejem v letu 2012.


 
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe