Danes vas sejem pričakuje še ZADNJI DAN !

5.6.2011

vas pričakujejo razstavljalci s svojim pestrim in zanimivim programom ter vsemi UGODNOSTMI, ki vam jih ponujajo - POPUSTI, AKCIJAMI, NOVITETAMI in še marsičem !

 

Poleg tega vas pričakuje še pester spremljajoči program:

 

10.00 - 12.00  Slon Bansi v prometu z ekipo MMC RTV Slovenija
10.00               Nastop Oš Šmarje s plesno skupino Šmarjetica
10.15               Nastop OŠ Livade s plesno skupino »Male zvezde«; folklorno skupino »Livadska pupe«; plesno skupino »Frajerke« in solo nastopom devetošolca Gabrijela Vidmarja
11.00               Nastop Plesne skupine FIONA
16.00 – 20.00  ŠPORTNI POPOLDAN – športne in druge zabavne igre na igriščih ob OŠ Koper (šola rolanja in jadranja na deski; košarka in druge igre …)

SONČEK POMAGA – DOBRODELNA AKCIJA
Otroci sodelujejo tako, da s seboj prinesejo igrače, knjige ali šolske potrebščine, ki jih ne potrebujejo več in jih zamenjajo za promocijska darilca sponzorjev. Zbrano bomo podarili otrokom iz socialno ogroženih družin in varnih hiš.

MEGA ŠPORTNI VIKEND – Šola jadranja na deski in rolanja; pikapoka zabava in druge športne igrice z nagradami (amfiteater).


 
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe