PODROČJE, KI GA SEJEM POKRIVA

 

V zadnjih letih se je področje iz Južne Primorske oz. Obalno Kraške regije razširilo še na notranjsko regijo in sosednjo Italijo ter Hrvaško! Upoštevajoč gospodarsko moč občine Koper (Luka in terciarno gospodarstvo) in njegovega zaledja, specifičnosti ostalih regijskih občin, mednarodnega gravitacijskega zaledja sosednje Italije, Hrvaške ter ostalih držav regije ALPE ADRIA, predstavlja področje, ki ga sejem pokriva, zagotovo »velik poslovni potencial«.

 

 

 

MESTO KOPER -GOSTITELJ SEJMA


Sestavni del sejemske prireditve predstavlja tudi mesto, v katerem se sejem prireja. Koper - Capodistria, ki je še dan danes najmočnejša občina na Primorskem, igra vidno vlogo v slovenskem in obmejnem gospodarskem in kulturnem prostoru. Infrastruktura mesta in sejmišča zagotavljata tako razstavljalcu kot obiskovalcu prijetno nastanitev in počutje v času sejma.

 

 

 

NOVICE
Novice
Prijavno gradivo za Primorski sejem 2018 je dostopno
28.1.2018
Obveščamo vas, da je prijavno gradivo za letošnji 25. Primorski sejem že dostopno, zato vas vabimo k prijavi.
Zadnji dan 24. Primorskega sejma
28.5.2017

24. Primorski sejem se zaključuje zanimivo ponudbo razstavljavcev in bogatim programom.

Program sobotnih brezplačnih delavnic in predavanj
27.5.2017
Tretji dan sejma vas pričakujejo energetska svetovanja za občane, delavnice za obrtnike in podjetnike, predavanje o energetski samopomoči, delavnica o energijskih pijačah, Konfucijeve delavnice, delavnice za otroke in družine ter nasveti ličenja.
Pester program se nadaljuje tudi drugi dan sejma!
26.5.2017

Pester program z brezplačnimi predavanji in delavnicami vas pričakuje tudi drugi dan sejma.

Danes Primorski sejem odpira vrata!
25.5.2017
Že prvi dan vas pričakuje zanimiva ponudba in program.
sončkov festival

domov | predstavitev sejma | novice | kontakt | foto galerja | sejmišče | program dogajanj | na vrh straniPRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper; Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija; Tel.: 00386(0)5/626-02-16

Vse pravice pridržane

Izvedba Element Lab 2010

tag heuer replica replica patek philippe