Društvo Dobra volja Škofije

 
 
Telefon :
Faks :
Email : cvajdiknasi@gmail.com
Http : www.kd-dobravolja.si
 
Program tega razstavljalca:
 
Društvo Dobra volja Škofije je bilo registrirano aprila 2015. Začetki nastajanja segajo v leto 2013, ko so se povezali tisti, ki se radi smejijo in smeh ter dobro voljo delijo z drugimi, izvajajo skeče, humorne nastope oziroma igrajo in pojejo. Na sejmu bodo v nedeljo ob 12 urii izvedli orisrčne igrice z nogicami VESELE NOGICE Društva dobre volje Škofije. Pevci so zbrani v pevski skupini, kjer prepevajo za dušo in srce. Mlad pevovodja Gabrijel Križman je prinesel v skupino pravo istrsko dušo za petje. Vsi so ga izredno veseli. Z njim je navdušenje nad petjem dobilo nov elan. Zapojejo partizanske, ljudske, istrske in druge pesmi. Društvo je kulturno, športno rekreacijsko in turistično usmerjeno. Želja, da se ustvarja za vse generacije dobra volja na različnih programih, je dana iz potrebe druženja krajanov in drugih. Iščemo nove ideje in zamisli in želimo, da se medsebojna povezanost čim bolj krepi. Poslujemo v prostorih KS Škofije Sp. Škofije 54. Naše vaje se izvajajo ob ponedeljkih in četrtkih od 19.00 ure dalje v avli Zadružnega doma KS Škofije. Vabimo vse zainteresirane, ki se želijo z dobro voljo družiti ob skupinskem petju ali igranju, da se nam pridružijo. Leta niso pomembna, temveč volja.
 
Lokacija :
Društvo Dobra volja Škofije
NOVICE
Novice
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
ZA PODJETNIKE in OBRTNIKE delavnice, srečanja in predavanja
14.5.2018

Tudi za podjetnike organizirane poučne in praktične delavnice z različnih področij.

sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe